Håndlavede smykker

Håndlavede unika smykker med krystaller.

Næstefter mine børn, elsker jeg at være kreativ og bruge mine hænder. Fra 2000 til 2003 blev jeg uddannet skrædder, og har altid brugt meget at min tid/fritid på det kreative, designe og forme ting. Som årene er gået er krystaller og ædelstene blevet en større og større fascination, og glæde for mig at sidde med i hænderne, og det har resulteret i en hyggelig lille hobby sammen med min lille datter på 7 år.
Vi knytter med tråde og wire omkring krystallerne, så de bliver til fine talismen man kan bære om halsen, i stedet for at have sine sten i lommerne. Vi laver buddha armbånd med charms og jade/agat perler i mange farver. Vi laver ørehængere med smukke charms med yoga symboler. Vi knytter enkle fine armbånd i chakrafarverne, og meget mere som vi lige finder på.

Til hvert smykke med krystaller, følger der en lille beskrivelse med betydningen af krystallen, så du kan finde netop den krystal der passer til dig og din livssituation. Her på hjemmesiden kan du se et lille udpluk af vores faste designs som vi laver løbende og meget gerne på bestilling. Svea og jeg pakker gerne ind og sender til dig, hvis du ikke bor i Randers og har mulighed for at hente.

Du kan se vores pop up designs inde på facebook under Lise Pilgaard Håndlavede Smykker.

Ved bestilling og køb må du meget gerne skrive til mig på sms 22984538 eller via Facebookknappen her nedenfor.