Gong Bad

Gong Bad eller gong meditation er en meget gammel form af lyd terapi, som opstod i Asien for tusind år siden. I denne særlige lydbehandling af sunde bade, bliver en gong spillet på en terapeutisk måde med henblik på at bringe helbredelse indefra; ingen vand er involveret, men kroppen er nedsænket i de helbredende frekvenser af gong vibrationer. Denne terapi kan udføres som en en til en behandling, eller i en gruppe behandling.

Alt du skal gøre er, at ligge dig ned på en komfortabel måde, lukke øjnene og slappe af.

Oplev en verden med fred og selvstændig opdagelse, en fredfyldt plads til dig selv at søge tilflugt. Gong Bad er en oplevelse, der vil lulle dig ind i den mest trøstende del af meditation sessioner og give dig en oplevelse af et indre brusebad af healende vibrationer. Cellevæskerne vil hoppe og danse af ren glæde og healing. Lyden af min Earth gong vil skabe grounding – fuldkommen afslapning og tryghed i krop, sind og ånd. Og er derfor særlig effektiv ved alle tilstande, hvor man er for meget i hovedet som man er ved stress, depression, angst og ptsd og lign. Den er særlig effektiv til at træne nervesystemet til at lære sig selv at regulerer sig tilbage til ro igen.

Hvordan virker
et Gong Bad?

Under et gong bad vil din krop, sind og sjæl helt naturligt tune ind og skabe resonans med den pågældende gongs lyd og vibrationer, og på den måde kan gongen og dens lyd skabe den forandring i dig der er behov for. Alle gonger gør noget forskelligt i os afhængig af hvad vi har brug for at resonerer med, altså skabe samklang med. F.eks vil din krop opleve dyb grounding og kontakt til moder jord med Earth gongen. Uranus står for forandring og transformation og Venus står for relationer og det at være i relationer med kærlighed og rumme den forskellighed der måtte være i en relation. Kroppen består mest af væske der kan vibrere og boble. Og gongerne vil give dig en følelse af et indre brusebad der blot nydes liggende og helt afslappet.

Sidst men ikke mindst, kan gongen give balance i dine energicentre, og give dig følelsen af at være i rette flow.

Vælg din frekvens

En følelse af at være i rette flow.

GONG BAD

175,-

varighed: 90 minutter

lydterapi

indre brusebad af healende vibrationer

effektiv træning af nervesysteme

opretter balance i dine energicentre

Udtalelser fra klienter