Lydbølgebehandling

Hvis din bil er gået i udu, kører du den til mekaniker, og han sætter en computer til den for at se hvor den er gal…… På samme måde kan man “sætte lyd” til kroppen for at se hvor den præcis er i udu.

Jeg bruger mit store udvalg af lydgafler, også kaldet stemmegafler, samt lydsyngeskåle som jeg tjekker kroppen med (værktøjer, måleapparater, computere) kald det hvad man vil. Men at måle hvor der er ubalancer (dissonans) det kan de her ting.

Igennem alle de år jeg nu har arbejdet med lyd, har jeg oparbejdet et ”tæt” samarbejde med lydene, og en skarp evne til at spotte disonanser/ubalancer i kroppen.  Jeg er blevet meget lydhør med mine stemmegafler og instrumenter og dermed meget skarp i brugen af dem.

Hvordan gør du spørger mange!

Jow ser du…. Jeg bruger min evne til at få direkte svar fra kroppen (klarsynet), og så bruger jeg min evne til at få din hjerne og dit nervesystem helt i ro og tryghed og parasympatisk domineret…. Og så LYTTER jeg!!!!!!!! Jeg lytter til stemmegaflernes udsving fra deres oprindelig klare tone, fordi det betyder at DIN krop ændrer stemmegaflens tone og resonans…. Og derved ved jeg, ved at lytte hvor præcis din krop har brug for at blive tunet og genlært sin oprindelige frekvens og tone. Og lige præcis DEN tone – den oprindelige tone, tilfører jeg så kroppen.

Jamen er der ingen samtale? Kan folk spørge… NEJ helst ikke, jeg vil hellere kommunikere direkte med din krop, No efense siger jeg så.

Hvad med traumer? Kan du gøre noget ved det..? JA det kan jeg i den grad.. Lyd og farve påvirkning kan ændre din perception/ fortolkning/ fysisk opfattelse af et traume eller en traumatisk overvældende oplevelse, og derved kan kroppen lære at bruge traumet som læring og heale det, i stedet for at være offer for traumet.

Ej Lise, det lyder sgu til at være lidt langt ude hokus pokus filiihankat, og for nemt. Og til det, svarer jeg altid JA & JA.

Og så minder jeg vedkommende om mit motto: Simplicity is the key to brilliance! Og at lyd og farveterapi til kroppen, er en mærke mærke ting der ikke kan forklares med ord, fordi en lydsession er 100 % forskellig fra gang til gang, og fra person til person, da vores kroppe jo altid er i flow og bevægelse indvendig, og derfor vil lydene give forskellige bevægende resultater.

Ihhhhhh hvor jeg holder af mit job, og jeg brænder for lyde og at hjælpe andre med lyde. Og jeg håber at alle dem der bærer rundt på traumer, kronisk stress og angst, vil åbne op for denne magiske, blide og enkelte måde at få det godt igen på (uden at skulle tale om det igen og igen). Lyd har selv hjulpet og reddet mig da jeg havde brug for netop det for 6 år siden, da jeg mistede min mand og ældste søn i trafikulykke. Og jeg er vild med at opleve, når en krop kommer ind ad døren i min lyd og yoga shala, temmelig energetisk slukøret, for så at flyve fra yoga shalaen fyldt med lækre og energi givende toner og frekvenser.

Vælg din frekvens

Book dig på mit hold med lydterapi og oplev et indre brusebad af healende vibrationer.

Gong bad

150,-

varighed: 75 minutter

lydterapi

indre brusebad af healende vibrationer

effektiv træning af nervesystemet

opretter balance i dine energicentre