Styrke&Yoga Online

Jeg kan ikke understrege hvor vigtigt det er at bevæge sin krop… Hvis ikke vi gør det, går den i forfald… Men det er endnu vigtigere HVORDAN du bevæger din krop…. Jeg kan sige for mit eget vedkommende at den træning jeg lavede da jeg var 25 sleeeet ikke ville være optimal for mig og min krop nu… Så hvis man beslutter sig for at gå igang med noget bevægelse/træning, skal man virkelig undersøge, hvad er det i virkeligheden for en slags træning/bevægelse jeg har brug for….. Nogle dage kan det være rolig træning, andre dage noget med power i, og andre dage igen, er der måske så meget stress i krop og tanker, at man bare skal release.

Mit online trænings univers Styrke&Yoga, har jeg bygget op på den filosofi, nemlig at al den bevægelse/træning vi laver derinde ER healende moves, omend det er styrke, yoga eller releasing…. Så er der mulighed for netop at vælge den video inde i medlemsgruppen, der liiiiiige passer til den dag det nu er.

Det er aldrig for sent at begynde med træning/bevægelse. Spørgsmålet er nok, om du har råd til at lade vær. I hvert fald hvis du ønsker at blive gammel i en krop, der kan holde til at blive gammel.

Styrke & Yoga online træning indeholder små effektive og nemme videosekvenser med:

Alle videoerne optages i min hyggelige Ny Yoga shala, med en rolig og afslappende atmosfære.

Medlemskabet kræver du har en facebook profil og der er ingen binding af et antal mdr, eller opsigelsesperiode.

Køb dit medlemskab til 69 kr. om måneden lige her:

Efter betaling klikker du på nedenstående link, og anmoder om medlemsskab til facebook gruppen. Jeg godkender dig promte.

Forsmag på videoerne finder du på Facebook siden her: