Chakra Healing

Komplet chakra healing
"den indre frekvens"

Den Indre Frekvens er et 7 dags lydhealings forløb, hvor du hver dag 2 gange dagligt skal tilføre den oprindelige lyd og tone til din krops chakra. Jeg har lavet 7 lydvideoer, en video til hvert chakra, og med den rigtige tone og frekvens til chakraet. Ved at tilføre chakraet dets oprindelige tone og frekvens – afbalanceres, styrkes og heales det.
Du må indstille dig på at bruge 1 halv time om dagen i 7 dage på denne chakra healing og afstemning. Det tror jeg godt du kan klare, fordi du skal blot ligge ned uforstyrret med nogle gode store ørebøffer på, og lade ører, hjerne og hele kroppen lytte til disse videoer med tonerne der passer til hvert chakra. Du modtager yderligere instrukser om forløbet og information om hvert chakra efter dit køb.

ROD CHAKRA
Rød & Tone C

Sanskrit navn: Muladhara chakra
Farve: rød
Placering: nederst på rygsøjlen ved halebenet
Sans: lugtesans
Grundprincip: fysiske vilje til at være (Jeg er) jeg må være her med det jeg er
Fysisk relation: lymfesystemet, skelettet, knogler, tænder og negle, tyktarm, endetarm, prostata, blære, fødder, ben, ankler, næsen, binyrer.
Element: jord
Livsområde rodchakraet har betydning for: fundament, sikkerhed, overlevelse, tryghed, tillid, forholdet til penge, hjem, familie, job, evne til at have jordforbindelse, for at være til stede her og nu. Være sikker i sig selv og sin egen formåen. Stå på egne ben. Kontakt med den fysiske krop og accept af at være fysisk tilstede på jorden – være et fysisk menneske.

HARA CHAKRA
Orange & Tone D

Sanskrit navn: Savadhisthana chakra
Farve: orange
Placering: over kønsdelene og under navlen, forbundet med korsbenet
Sans: smag
Grundprincip: skabende reproduktion af jeg’et (Jeg føler)
Fysisk relation: kønsorganer, evnen til at få børn, lænden, bækkenbund, nyrer, blære
Element: vand
Livsområde harachakraet har betydning for : livslyst, livsglæde, nydelse, det seksuelle og sensuelle, din partner, kreativitet, leg, det indre barn, spontanitet og frihed. Forbundet til følelserne og villighed til at dele følelsesmæssigt.

SOLAR PLEXUS
Gul & Tone E

Sanskrit navn: Manipura chakra
Farve: gul
Placering: på din mave imellem navlen og solar plexus
Sans: syn
Psykisk evne: telekinese (at flytte fysiske ting uden at røre dem) Psykisk tank
Grundprincip: dannelse af jeg’et (Jeg handler)
Fysisk relation: bugspytkirtel, bughule, fordøjelsessystem, leveren, nervesystemet, nederste del af ryggen, mave, milt, galdeblærer, ansigt, øjne
Element: ild
Livsområde solar plexuschakraet har betydning for: følelsen af at have magt i sit eget liv i stedet for at være offer, center for følelser (fx. egoisme, grådighed, jalousi, misundelse, afvisning, had, angst samt forelskelse og betinget kærlighed (kærlighed som er afhængig af at blive gengældt), personlighed og identitet, autoritetstro, ego og kontrol.

HJERTE CHAKRA
Grøn & Tone F

Sanskrit navn: Anahata chakra
Farve: grøn (pink, lyserød)
Placering: midt i brystet (brystben)
Sans: følelse
Spirituelle evne: klarfølelse og psykometri
Grundprincip: hengivelse (Jeg elsker)

Fysisk relation: hjertet, kredsløb, blodet, lunger, hele brystområdet, mellem skulderbladene, kontrol af immunsystemet, arme
Element: luft
Livsområde hjertechakraet har betydning for: ubetinget kærlighed, tillid, accept, tilgivelse og fred. Her ligger også lidelse, sorg og glæde. Ligeværdighed, der skelnes ikke mellem sympati og antipati.

HALS CHAKRA
Blå & Tone G

Sanskrit navn: Vishuddha chakra
Farve: blå
Placering: i den lille halsgruppe nederst på halsen
Sans: hørelse
Psykisk evne / spirituelle sans: klarhørelse, trance og automatskrift
Grundprincip: Jeg-resonans
Fysisk relation: hals, nakkehvirvlerne, kæber, ører, stemmen, skjoldbugskirtlen, luftrøret, spiserøret, mund, tænder, tandkød, arme, øvre lungeområde
Element: æter
Livsområde halschakraet har betydning for: bindeleddet mellem krop (følelser) og hoved (tanker), kommunikation, det at udtrykke sig og udtrykke sig selv (hvem er jeg), udtrykke kreativitet. At kunne udtrykke kreativitet åbner for at kunne tage imod, at kunne lytte til egen intuition og guider en til optimalt flow (og at tage imod fra universet med lethed). Det er også her man siger til og fra JA & NEJ.

PANDE CHAKRA - 3. ØJE
Lilla & Tone A

Sanskrit navn: Ajna chakra
Farve: indigo / lilla
Placering: ca. 1 cm. over næseroden imellem øjenbrynene
Sans: alle sanser
Psykisk evne /spirituel sans: klarsyn
Grundprincip: kundskab om væren
Fysisk relation: ansigt, øjne, ører, næse, bihuler, pande, lillehjerne, centralnervesystem, hypofysen, intelligens og indlæringsevne
Livsområde pandechakraet har betydning for: intuition, optimisme, det 3. øje, det at kunne se for sit indre, forståelse, se ind bag facaden, pludselige indskydelser og anelser.

KRONE CHAKRA
Hvid & Tone B

Sanskrit navn: Sahasrara chakra
Farve: violet, hvid
Placering: øverste på midten af issen (den bløde plet på en baby)
Sans: indlevelse
Grundprincip: ren væren uafhængig af krop og materie
Fysisk relation: genfødsel samt betingede og arvelige sygdomme
Livsområde som kronechakraet har betydning for: kontakten til det åndelige / guddommelige / spirituelle. Det åndelige aspekt i mennesket. Opfattelsen af enhed eller adskillelse. Kosmisk bevidsthed. Dine medfødte evner og kvaliteter. Jo større udvikling i de 6 nedre chakraer jo større bliver forbindelsen til åndelighed og dermed kvaliteterne og det at være et helt menneske.